Ons verhaal

BANNERverhaal

De naam “Roski” heeft een speciale betekenis. Roski was een kleine supermarkt die mijn ouders in Suriname hadden opgezet om naast het vaste werk nog wat “een beetje” erbij te verdienen. Waarom “een beetje” erbij? Het is namelijk zo dat deze winkel diende om ook mensen die het niet al te breed hadden in de buurt te voorzien van levensmiddelen. Omdat er vooral ook veel kip verkocht werd, vonden ze het leuk om mijn naam, Rosano en kip te combineren.
En “Rosano’s Kippen” werd geboren. Dat samengevat: “Roski”. Omdat ik dit nu zo’n mooi initiatief vond, heb ik besloten om deze naam en filosofie door te zetten. Want je zult gaandeweg ook merken dat Roski ook mee helpt aan hulp bieden aan mensen die het ook niet altijd even breed hebben.

BANNERtijd

Omdat we in deze drukke maatschappij leven waar tijdbesparing heel erg van belang is, wil Roski wel een handje mee helpen om u toch te voorzien van een (h)eerlijk product. Onze saté is bereid zonder smaakversterkers aan toegevoegd te hebben, gemaakt van halal geslachte kip, volledig gegaard en per stuk ingevroren. Het enige wat u dus doet is: in de magnetron, in de oven, of op de bbq grill doen en smullen maar. Eet smakelijk!